TTR festékszalag

április 7, 2021 By admin 0
ttr festékszalag

TTR festékszalag

Etikett címke nyomtató berendezésekhez használatos, papír és műanyaga címkék nyomtatásához szükséges karbon wax szalagokat forgalmazunk.

Minden típusú címkenyomtatóhoz

forgalmazunk ttr festékszalagot. Legyen az Intermec, Honeywell, Sato, Zebra, Godex, Citizen, stb vonalkódnyomtató. Asztali méretű címkenyomtatókhoz 1/2″ inch (12,5 mm) cséveméretű ttr festékszalgokat kínálunk, míg a közepes és ipari címkenyomtató esetén 1″ 25mm cséve méretű, akár 600 méter hosszú termószalagok szállítását is vállaljuk.

Minden anyag típushoz

kínálunk megfelelő festékszalagot. A különböző felhasználási módok, különféle anyagok és környezeti hatásoknak megfelelően kell kiválasztani az oda illő ttr festékszalagot.

Papír etikett címke esetén

a legegyszerűbb és egyben a legolcsóbb WAX festékszalag alkalmazható. Beltéri használatra ajánlott, papír alapanyagokon (vellum) szép kontrasztos, nem letörölhető nyomatot hagy. Az alapanyagból adódóan nem alkalmas párás nedves helyiségekben történő alkalmazásra.

Műanyag etikett címke esetén

a leggyakrabban használt típus a WAX-RESIN festékszalag, mely gyanta-műgyanta keveréket tartalmaz, mely papír és beltéri, nem nagy környezeti igénybevételnek kitett címkék estén ajánlott. Például olyan beltéri etikett címkék, melyeknek az élettartamát hosszúra kell tervezni, de nem éri fizikai behatás, vagy pára, víz, vegyszer hatás. Egyaránt használható papír és műanyag címkék nyomtatásához is.

Műanyag etikett címkék, nagyobb igénybevétel esetén

ha a címkézés erősen igénybe vett helyen szükséges (a címkék dörzsölődhetnek, koptató anyaggal érintkezhetnek) szükség van egy komolyabb festékszalag alkalmazására. Ebben az esetben szoktuk ajánlani a RESIN műgyanta alapú ttr festékszalagot. Ezzel a festékszalaggal PP (poliprppilén), PE (polietilén), PET (poilészter) címkék nyomtathatók, melyeket a leginkább olyan helyen használják, ahol mechanikai sérülés, koptatás, vagy vegyszeres érintkezés lehetséges.

Speciális nyomtatási igények

amennyiben a fenti három típus nem elegendő az alkalmazás szempontjából valami speciális dologra van szükség, akkor tudunk ajánlani:

  • hőálló festékszalagot mely 350 Celsius fokig garantáltan nem folyik el a felületen, közvetlenül a meleg felületre ragasztható (megfelelő etikett alkalmazása esetén!)
  • vegyszerálló festékszalag, mely megnevezésének megfelelő tulajdonságot ad a nyomatnak

TTR festékszalag kínálatunk

Forgalmazott ttr szalag választékunkban a következő gyártók termékei találhatók meg:

ZEBRA ZipShip festékszalag választék és konfigurátor

ARMOR festékszalag