Címkenyomtatás minden cég igényeinek megfelelően,

A legkisebb és a legnagyobb cégek részére is elérhető megfelelő minőségű és teljesítményű címkenyomtató berendezés.

Minden méretű címkenyomtatóra igaz

Alap esetben USB porton csatlakoznak a számítógéphez. Egyes típusokon a régi RS232 port is megtalálható alap kiszerelésben, vagy opcionálisan rendelhető. A Paralell, vagy párhuzamos nyomtatóport esetén is ugyan ez a helyzet. Ha Önnek erre a csatlakozóra van szüksége kérem kérjen konkrét ajánlatot a kiszemelt típusra. A nyomtatók jó része, főleg a magasabb kategóriájú közepes és nagy teljesítményű etikett címkenyomtatók alap kiépítésben tartalmaznak már ETHERNET portot, számítógépes hálózatba köthetőek. Amely típusokon nincs Ethernet port kiépítve, lehetséges opcióként rendelni, de minden típushoz, érdeklődjön mindig igény esetén!

Asztali címkenyomtatók

A legegyszerűbb és árfekvésben a legkedvezőbb etikett nyomtatók a belépőszintű asztali vonalkód nyomtatók. A legegyszerűbb, alacsony darabszámú etikett címke nyomtatáshoz ajánljuk. Minden platformon használhatóak, akár Windows, akár MAC számítógépekre feltelepíthetőek. Jellemzően minden címkenyomtatót ingyenes címketervező és nyomtató szoftverrel szállítjuk. Ön a nyomtató kicsomagolásakor megtalál mindent a dobozban, ami a címkenyomtatáshoz szükséges lehet, kivéve a megfelelő etikett címkét. A címkenyomtató megrendelésekor tájékozódjon a rendelkezésre álló és az Ön igényeinek megfelelő méretű és anyagú tekercses etikett címkéről.

Etikett címke választék

Az asztali címkenyomtatókat naponta 2000- 3000 címke kinyomtatására tervezték. Ez nem azt jelenti, hogy többre nem képes, ez a gyári ajánlás. Ezzel a kategóriájú etikett nyomtató berendezéssel szinte ugyan olyan méretű etikett címkéket nyomtathat, mint a közepes, vagy az ipari etikett címkenyomtatókkal. A különbség a napi volumen, a felhasználási környezet és a tartósságban rejlik.

Közepes teljesítményű címkenyomtatók

Ez az etikett címke nyomtató kategória, a napi terhelhetőségében, a ház kialakításában és méretében különbözik főként. Az ajánlott címkenyomtatási volumen naponta 10,000 darab címke körül mozog. Ezt a mennyiséget a közepes méretű nyomtatók nagyjából 150 – 200 mm / másodperc sebességgel képesek nyomtatni. A nyomtató ház méreténél fogva nagyobb címketekercsek tehetők a nyomtatóba, mint az asztali kategória esetén, nem szükséges olyan gyakran cserélni a címke tekercseket.  működési környezetük lehet irodai, vagy fűtött fedett raktár, jellemzően beltérben.

Ipari címkenyomtató

A közepes címkenyomtatóktól magasabb teljesítménnyel rendelkeznek. Nyomtatási sebességben elérhetik a 450 mm / másodperc nyomtatási sebességet, napi terhelhetőségük akár 30,000 – 40,000 db etikett címke kinyomtatása. A nyomtatási szélességük pedig 168 mm is lehet. Az asztali és a közepes teljesítményű etikett címkenyomtatók leggyakrabban 110 mm vagy 52 mm fejszélességgel rendelkeznek. A nyomtatási felbontásuk akár 600 dpi is lehet, így közvetlenül kinyomtathatók PDF dokumentumok kiváló minőségben.

 

Címkenyomtató a web-áruházban

Forgalmazott nyomtató márkák

Zebra teljes választéka

GODEX nyomtatók

Citizen nyomtatók