Plasztikkártya nyomtató

Mire jó a plasztikkártya nyomtató berendezés

Szabvány méretű plasztik kártyák nyomtatására, kizárólag. A legtöbb kártyanyomtató egyféle méretű  – 85 x 55 mm – műanyag kártyát képes nyomtatni.

Milyen változatok vannak

A plasztikkártya nyomtató berendezések alap működésükben nem térnek el egymástól. A felszereltségük, kiépítésük különbözteti meg az egyes modelleket.

Az alap kiépítés

Egy oldalas fekete színnel történő nyomtatás. Jellemzően csak a számítógépről USB porton keresztül vezérelhető, beállítható. Alacsonyabb kártyanyomtatási sebesség, kevesebb naponta lenyomtatható plasztikkártya. Kisebb kapacitás.

Olyan helyre ajánljuk, ahol alkalmanként szükséges műanyag kártya készítés, vagy nyomdában előre grafikázott, biankó kártyát kell ellátni minimális adatta, például egy vonalkóddal, QR kóddal, vagy kis mennyiségű szöveges adattal.

ZEBRA ZC100 basic plasztik kártya nyomtató itt tekinthető meg

Közepes felszereltség

Az alaphoz képest kiegészítette a gyártó kétoldalas kártyanyomtatással. A megtervezett kártya mindkét oldalát automatikusan megnyomtatja. Jellemzően USB portról vezérelhető. LCD kijelzővel szerelt változatok esetén az alap nyomtatási beállításikat a kijelzőn láthatjuk és állíthatjuk be.

A legmagasabb felszereltségű plasztik kártya nyomtató

az előző két verzió tulajdonságain túl rendelhető Wifi-vel, így vezeték nélküli hálózatba kapcsolható. Lehetőség van mágneskártya felprogramozásra, vagy Smart (chip) kártya írására is.

Milyen szoftverrel használható

Mivel a nyomtatóhoz Windows Drivert mellékelnek, így bármilyen képszerkesztő, vagy képmanipuláló szoftverből elérhető a kártyanyomtató. Szabadon tervezhet és nyomtathat az Ön elképzelése szerint bármilyen belépőkártyát, pontgyűjtőkártyát, tagságikártyát, stb.

A Zebra saját fejlesztésű kártyanyomtató programja is elérhető, de sajnos csak fizetős változatban. (30 napos próba verzió létezik). Megfizethető áron az alap verzióval tervezhet és nyomtathat plasztikkártyákat. Mivel a CardStudio program kifejezetten a Zebra kártyanyomtatókhoz készültek, így ezzel a szoftverrel maximálisan kihasználhatók a kártyanyomtató adottságai. A CardStudio Basic verzióban csak tervezhet, menthet és nyomtathat, míg a magasabb verziók esetében már sorozatnyomtatásra, adatbázis kapcsolatra, adatbázisból történő nyomtatásra van lehetőség.

A Zebra Card Studio kártyanyomtató program itt érhető el. Ha szeretné megvásárolni keressen bennünket, kedvezményesen ajánlunk Önnek digitális licensz kulcsot bármelyik kiválasztott verzióhoz.

Zebra plasztikkártya nyomtatók teljes választéka