Öntapadó transzparens etikett címke – web shopban elérhető

Öntapadós átlátszó címkék használata viszonylag ritka, de vannak területek, ahol muszáj, vagy a termék csomagolása megkívánja.

Diszkrét, jól olvasható

Bizonyos csomagolások, jellegük miatt, formájuk miatt, vagy egyszerűen a kialakított dizájn miatt nem címkézhetők normál fehér papír alapanyagú etikett címkékkel. Ezért a kellemes, diszkrét megjelenés párosítható a jogszabálynak való megfelelés is a címkézés tekintetében.

Minden nyomtatható

Mint a többi nem átlátszó etikett címke esetében, nyomtatható szöveg, vonalkód, grafika.

Minden címkenyomtatóban nyomtatható,

mely nyomtatóban van lehetőség festékszalagos címkenyomtatásra. Asztali, közepes, ipari címkenyomtatók számos típusa fel van készítve a termótranszfer (festékszalagos) címkenyomtatásra.

Fekete jel

a nyomtathatóság kulcsa. Mivel a címke átlátszó, a címkenyomtató alapból nem tudja felismerni az etikettek közötti hézagot, kicsi a kontrasztarány a hordozó és az átlátszó alapanyag között. Ezért egy segéd vonal (black mark) van nyomtatva a hordozó anyag hátoldalára, melyet a nyomtatók 99%-a könnyedén kezel, beállítható a nyomtató szoftverében, akár csak a festékszalagos, vagy termó nyomtatás.

tekercses átlátszó címke

elérhető a webshopunkban

Festékszalag szükséges – a webshopban megvásárolható

a címke nyomtatásához. A címke alapanyaga műanyag, így wax-resin szalagot ajánlunk a nyomtatásához, tartós kontrasztos nyomatot kapunk a megfelelő festékszalag alkalmazásával.

Dobozzárásra és dézsmagátló címkeként is alkalmazható

a felhasználás másik fajtája a gyári csomagolások észrevétlen lezárása, az árú kilopásának megakadályozása.

Dézsmagátló címkéink jellemzően kör alakú kivitelben készülne, de négyzet alapú kivitelben is használhatók.

Átlátszó címke a web áruházunkban