Címkenyomtató

Címkenyomtató

Etikett nyomtató berendezések

Minden igényt kielégítő címkenyomtatás

Tekercses etikett címkék nyomtatási igénye esetén, ajánljuk címkenyomtató berendezéseinket. Márkafüggetlen kereskedelem, támogatás, szerviz. Kellékanyag ellátás.

Godex, Zebra, Honeywell, Sato, Citizen

A legjobb címkenyomtató típusok forgalmazása a belépőszintű irodai / asztali címkenyomtatótól a közepes teljesítményű ipari nagy teljesítményű etikettnyomtatóig.

Mire jó a címkenyomtató

Címke nyomtatásra. Ez furán hangzik, de tényleg arra jó. Ha a cégnél igény merül fel a tárgyieszközök megjelölésére, a legkézenfekvőbb dolog egy etikett címkével ellátni az adott eszközt, ebben nagyban segíthet egy megfelelő címkenyomtató berendezés. Ha a cég importál terméket külföldről és nincs rajta magyar nyelvű termék tájékoztató címke, mely törvényileg elő van írva, ebben az esetben is segítség egy etikett nyomtató.

Postázásnál sem kell kézzel címezni a borítékot, a címkenyomtatóval a meglévő címlistából könnyedén kinyomtatható a címzett címkéje.

Gyors, megfizethető, költséghatékony

A mai etikett címke nyomtató berendezések a tömeg gyártásnak köszönhetően óriási áresésen estek át az évek során. 10 évvel ezelőtt egy megfelelő címkenyomtató a mai árak többszörösébe is kerülhetett. Mára a legkisebb vállalkozások számára is könnyű szerrel elérhető.

Megkönnyíti a munkát

A mai rohanó világban az idő a legdrágbb árucikk. Minden eszközzel megpróbáljuk az időnket a leghatékonyabban beosztani. A raktározás, kereskedelem, logisztika, kiskereskedelem és nagykereskedelemben dolgozó vállalkozások anyagi előnyre tehetnek szert a címke nyomtató berendezések használatával. A nyomdában előre legyártott, sokszor fel sem használt etikett címkék a cégek számára nagy veszteséget okoznak. Egy megfelelő, esetleg színes címke nyomtató berendezés használatával a címkézési veszteségek szinte nullára csökkenthetők.

Rugalmas címke méret

A nyomdai címke készítéssel ellentétben a saját címke nyomtató berendezés használata esetén kinyílik a világ. Szabadon tervezhet, nyomtathat minden féle méretű etikett címkét. Annyit nyomtat, amennyire szüksége van. Nincs mennyiségi korlát. Ha módosítani kell egy adott etikett címkét, ezt könnyen megteheti a hozzáadott Magyar nyelvű címkenyomtató szoftverekkel.

1–9 termék, összesen 10 db